Een jaar al? Inderdaad!

door | 21 augustus 2021 | Fiefjes, Verhalen

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn eerste artikel voor Fief schreef. Fief moest nog officieel gelanceerd worden.

Het was spannend voor de net aangetreden redactieleden, maar vooral voor de hoofdredactieleden, Tanja,  Sonja, Sandra en Quinten…
Spannend omdat Fief nog vorm moest krijgen.
Spannend omdat de  site nog in ontwikkeling was.
Spannend omdat niemand wist hoe de senioren in de MVS gemeenten zouden reageren.

Kortom, het grote onbekende. Zou Fief voorzien in een behoefte? Tanja, de initiatiefneemster en bedenkster van de naam Fief, was vol vertrouwen. Zij had voor ogen hoe Fief zich zou moeten ontwikkelen. Nu, een jaar verder, heeft zij helemaal gelijk gehad, een vooruitziende blik. Fief voorziet heel erg in een behoefte. Het school voorbeeld hiervan was de fietsdag. Wat een belangstelling en hele mooie en fijne reacties. Ruim 200 mensen hebben meegedaan. Geweldig resultaat.

Door de corona kon de agenda niet gevuld worden. Immers, het was niet toegestaan om met grote groepen bijeen te komen, dus geen theater, geen bioscoop geen….???!!! Inmiddels zijn de meeste senioren tweemaal gevaccineerd en is er weer veel mogelijk, hoewel voorzichtigheid geboden blijft. De agenda, toch één van de belangrijkste onderdelen, is rijkelijk gevuld. Want het is de bedoeling om ouderen lekker uit te laten gaan in hun eigen omgeving. Wat is er dan niet mooier om heel concreet en compact alle uitgaansmogelijkheden, alle activiteiten  op één site te zien.

Maar….het kan natuurlijk altijd nog beter.

Heeft u suggesties? Opmerkingen? Mail deze naar info@fief.nl

Want bedenk wel, Fief is er voor jullie!!!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *