Bij Soos Blauwhuis

door | 25 augustus 2021 | Doen, Ontmoeten

Ze zijn weer open dus hoog tijd om kennis te maken. Soos Blauwhuis, ligt net achter het centrum van Schiedam aan het Spinhuispad. Een gezellige vereniging waar van alles gebeurt!

Vereniging Soos Blauwhuis is een sociëteit met een duidelijk visie: alleen ben je maar een klein radartje, samen vorm je een groter geheel. Een verenging voor een kopje koffie, om te genieten van een lunch, creatief bezig te zijn, te biljarten of te kaarten. Maar vooral om samen te zijn.

We spreken Cor Heukels, al jaren voorzitter van de vereniging. Super enthousiast en vol energie.

Iedereen is blij dat de activiteiten weer kunnen starten. Weliswaar op anderehalve meter, maar er is genoeg ruimte dus dat is geen probleem.

In de gezellig ruimtes is voldoende zitplaats en alles is leuk aangekleed. Er staan biljarttafels waar veel gebruik van wordt gemaakt. Ook is er een hoek die als huiskamer is ingericht met heerlijke stoelen. Bij een heerlijk kopje koffie geserveerd door Henk, verteld Cor over alle activiteiten die er georganiseerd worden.

De creaclub, wandelen, fietsen, bingo, klaverjassen, teveel om op te noemen. Bij het servicebureau kun je bijvoorbeeld ook terecht voor eenvoudige administratieve vragen.

Elke derde zondag van de maand is er een thema zondag. Er wordt een gastspreker uitgenodigd die de mensen boeit met zijn verhaal, waarna er met elkaar een warme maaltijd wordt genuttigd. De middag wordt afgesloten met muziek.

Deze zondagen zijn altijd een succes, mensen kijken er echt naar uit en hebben dit gemist de afgelopen tijd, aldus Cor.

Om aan de activiteiten deel te nemen moet je lid worden van de soos. Dit kost € 25,- per jaar. Natuurlijk mag je eerst een keertje komen kijken.

Het voelt als een warm bad bij Soos Blauwhuis en de tijd vliegt voorbij. We komen dan ook graag een keertje terug!

Soos Blauwhuis Schiedam

Dag grauwe eenzaamheid. Hallo warme gezelligheid!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *