Naar de film in het Wennekerpand

door | 27 augustus 2021 | Uitgaan

In het Wennekerpand kun je weer terecht voor mooie films.  In dit karakteristieke pand is de ervaring van film kijken toch echt een andere belevenis.

Het Wennekerpand is een cultureel verzamelgebouw met een kleine theaterzaal, een filmzaal, (dans) lesruimtes, een Grand Café en diverse andere ruimtes.

Iedere week zijn er van woensdag tot en met zondag filmavonden. In augustus speelt:

De luizenmoeder
Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent… Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Jazz on a Summer’s day
1958: Newport, Rhode Island is het zomerse decor voor het jaarlijkse jazzfestival in dit kleine stadje aan de oostkust van de Verenigde Staten. Behalve een registratie van de optredens van muzikale grootheden als Louis Armstrong, Thelonious Monk, Mahalia Jackson en Chuck Berry, schetst Jazz on a Summer’s Day ook een pakkend tijdsbeeld van de stijlvolle Amerikaanse fifties.

Kijk voor het volledig programma op de website.

Kaarten voor het Wennekerpand zijn door de coronamaatregelen alleen online te reserveren. 

Het Wennekerpand houdt zich aan het protocol voor bioscopen en doet er alles aan om de bezoekers een fijn bezoek te bieden.

Wenneker Cinema

Kijk wat er draait en reserveer je kaartjes.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *