Een schoon huis met Homeworks

door | 8 september 2021 | Huishouden, Thuis

Thuiskomen in een schoon huis, verzorgd door jouw eigen betrouwbare huishoudelijke hulp. Wat een fijn vooruitzicht!

Een fijne vaste hulp vind je snel én zonder gedoe bij HomeWorks. Uniek aan hun werkwijze is dat zij werken met een vast team van betrouwbare en ervaren hulpen.

Grootste van Nederland
Zij zijn de grootste bemiddelings- en service organisatie voor huishoudelijke hulpen en ze ontzorgen al ruim 27 jaar in huishoudelijk werk. Met meer dan 3000 tevreden klanten en ruim 700 hulpen door heel Nederland.

Maatwerk
Je geeft door hoe vaak en voor welke werkzaamheden je een vaste hulp wilt. Alle hulpen worden uitgebreid gescreend en velen werken al jaren via HomeWorks. De helpdesk medewerker maakt vervolgens op basis van jouw wensen een match met de ideale hulp en vindt voor jou passende kandidaten waaruit je zelf de beste kiest.

Persoonlijke ondersteuning
Naast een goed team aan ervaren hulpen kun je ook rekenen op een betrokken team van helpdesk medewerkers. Je regelt alles online, maar ze staan ook persoonlijk voor je klaar. Dus, heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan neem je gewoon contact op met de helpdesk medewerker. Zij zorgen altijd voor een oplossing en helpen o.a. bij de bemiddeling, facturatie of het regelen van vervanging.

Veilige betaling, all-in uurtarief
HomeWorks zorgt voor alle administratieve zaken en betaling, dus je hoeft geen contant geld in huis te halen. Je betaalt per gewerkt uur van de hulp. Hier zit alles bij inbegrepen. Het standaard uurtarief is € 16,50 all in. Er zijn geen verborgen kosten en het contract is elk moment opzegbaar.

Monique (64 jaar):
“Positieve ervaringen met HomeWorks. Vooral de mogelijkheid om telefonisch te kunnen communiceren over je wensen vind ik erg prettig”.

Ilja Brautigam (75 jaar):
“Zeer goede service! Alle contact is vriendelijk en behulpzaam. En er is zeer snel hulp gevonden!”

Homeworks

Neem eens een kijkje op de website. 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...