Filmtip: The Father

door | 11 september 2021 | Fiefjes, Tips

Een goede film en deze keer buiten in de openlucht.

Ik ben op weg naar de Koningshof. Lekker erop uit om weer eens gezellig iets buiten de deur te gaan doen. Het was droog weer. Om 20:30 draaide de film. Deze keer in de achtertuin van de Koningshof die voor dit moment was omgetoverd tot een bioscoop. Met stoelen, een tafeltje en een lampje aan.

Iedereen ‘coronaproof’.  Ziet er gezellig uit. Ik heb voor de zekerheid de paraplu bij mij, voor als het zou regenen. Maar gelukkig bleef het droog.  Met de koptelefoon op mijn hoofd luister en kijk ik naar de film. Hoe bijzonder is dat, het is een indrukwekkende film: The Father, met acteur Anthony Hopkins.

Ik heb koffie en popcorn bij mij. En een kleedje voor over mijn benen mocht het fris worden. Later op de avond had ik dat wel nodig. De film gaat over een dementerende man die verzorging nodig heeft en hier niets van wil weten. Hij wantrouwt mensen die hij lief heeft. Zelfs zijn dochter verandert in zijn ogen. Maar voor de rest verklap ik niets.  Ik kan je deze film zeker aanraden. Iedereen kent wel iemand om zich heen die met dementie te maken heeft. Tijdens deze film raakte ik ook even de weg kwijt en moest ik even een traantje wegpinken, zo mooi!

Pathe

Wil je ook naar deze film? Zie de website voor de speeldata.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik heb veel plezier tijdens het doen van allerlei leuke dingen. Ik speel graag saxofoon en wil nog wel eens puzzelen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *