Maud & Babs

door | 18 september 2021 | Fiefjes, Tips

Heb je ook gekeken naar de nieuwe serie Mauds & Babs van Omroep Max? Ik vond hem hartverwarmend en deel hem dan ook graag als kijktip!

De eerste aflevering van Maud & Babs was afgelopen zondag. Ik zat er helemaal klaar voor! Een nieuwe serie over een familie die samen zorgen voor hun moeder Babs, die begint te dementeren. Een serie met humor en emotie met een sterrencast van onder andere Loes Luca, Rifka Lodeizen en Kim van Kooten.

De eerste aflevering had me meteen te pakken. De herkenbaarheid van de dementerende moeder, de zorgen van de dochter maar ook de wirwar van instanties waarmee je te maken krijgt. Verdrietig om te zien hoe Babs de draad kwijt raakt… Maar mooi dat er ook “grappige” momenten waren waardoor het in evenwicht bleef.

Naast het verhaal van moeder Babs, heeft dochter Maud een verloskundigenpraktijk samen met Suus en een gezin met twee studerende kinderen. De andere dochter Juliette heeft hele ander ideeën over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op.

De serie heeft 8 afleveringen, dus nog genoeg te zien. Aanstaande zondag 19 september NPO 1, aflevering 2; een levensbedreigende situatie. Babs snijdt zich.

Aflevering 1 kun je nog terug kijken op ‘NPO gemist’. Lukt dit niet? Geen probleem, je kunt zo instappen. 

Ga vooral kijken, laat je meenemen en ontroeren door het verhaal van Maud & Babs!

 

Foto: Mark de Blok

NPO start

Maud & Babs gemist, start met kijken op NPO start. 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...