Wandel mee met de Kletskoppenloop

door | 26 september 2021 | Doen, Fietsen en wandelen

Op donderdag 7 oktober organiseren wij de Fief Kletskoppenloop tijdens de week van de ontmoeting in Maassluis. In deze week van 1 tot en met 9 oktober, zijn er diverse activiteiten en voorstellingen om aan mee te doen. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en een leuke dag hebben, staat centraal.

Wij wandelen donderdagmiddag door historisch Maassluis onder leiding van gidsen. De gidsen kletsen honderduit over leuke weetjes, historische panden en laten mooie plekjes zien. Tijdens de wandeling van ongeveer 90 minuten lossen we leuke opdrachten op, waardoor je meer van elkaar te weten komt.

🍪 Klets jij gezellig mee?

Van al dat wandelen en kletsen krijg je dorst. Geen zorgen! Aan een versnapering voor onderweg is gedacht.

Elke deelnemer krijgt een goodiebag mee. Na de gezellige wandeling staat er een kopje koffie of thee op je te wachten met…een kletskop natuurlijk!

Meld je aan, en wandel mee. Dan kletsen we graag met je verder.

Tot dan!

Fief Kletskoppenloop

Meld je hier aan!

De week van de ontmoeting 2021

Bekijk alle activiteiten en voorstellingen in Maassluis. 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *