Fief is gezond bezig!

door | 4 oktober 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

We zitten alweer in oktober, de tijd vliegt voorbij! Deze week is onze Kletskoppenloop al, waar we zolang naar uitkeken. Met de redactie gaan we deze maand aan de slag met het thema gezondheid. Super belangrijk nu de blaadjes weer gaan vallen.

Zelf ben ik een herfsttype, ik vind het heerlijk: de blaadjes die verkleuren, de wind en regen. Tenminste… als ik lekker binnen zit 😉 Binnen maak ik het dan extra gezellig, kaarsjes aan, bloemetjes op tafel en dan een lekker kopje thee. Goed zorgen voor jezelf is zo belangrijk.

Fief zorgt deze maand voor jullie gezondheid. En dan in de breedste zin van het woord. Van gezond eten, stoppen met roken of je voorbereiden op een bezoek aan de arts. We staan ook stil bij jezelf goed voelen, wat doet het ouder worden met je en hoe blijf je mooi van binnen en van buiten. Daarnaast voldoende tips over bijvoorbeeld je zorgverzekering, huishoudelijke hulp maar ook een leuke oproep van een koor. Kortom, er is genoeg om te lezen.

En neem vooral een kijkje op ons prikbord voor de oproepjes daar. Misschien wil je zelf wel een oproepje doen of iets leuks delen. Schroom niet en plaats een oproep. Lukt het niet, neem gewoon even contact op met ons, dan helpen we je graag.

Aanstaande donderdag gaan wij met 50 deelnemers aan de wandel. Onder leiding van onze eigen gidsen gaan we Maassluis beter leren kennen. We sluiten dit af met koffie/thee en wat lekkers. We hebben er veel zin in. Duimen jullie mee voor droog weer? Op de Kletskoppenloop pagina kun je alle foto’s bewonderen.

Dus zet een gezellig kaarsje aan, neem een lekker kopje thee en lees met ons mee!

Deze wandeling is geweest. Kijk hier voor andere wandelingen en hou de Fief agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten.

 

Foto van Anja Moll

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *