Welke zorgverzekering past bij jou?

door | 11 oktober 2021 | Geldzaken, Verzekeringen

Mantelzorg door
Saar aan huis

Aan het einde van het jaar met als uiterlijke datum 31 december hebben we de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Als je geen actie onderneemt dan blijft de overeenkomst met de huidige zorgverzekeraar gewoon doorlopen.  Vraag je dus af: “Is mijn huidige zorgverzekering nog wel toereikend genoeg?”

Hier een paar tips die je goed op weg kunnen helpen. We willen als eerste meegeven dat een lage premie niet altijd de juiste keuze is. Wij kunnen ook niet in een glazen bol kijken, wel kunnen we wat doen met wat we weten.

We hebben een aantal belangrijke vragen op een rijtje gezet:

  • Past mijn huidige zorgverzekering nog wel bij mijn leeftijd?
  • Betaal ik extra premie voor iets wat ik helemaal niet meer nodig heb?
  • Waar ligt mijn behoefte, meer fysiotherapie behandelingen in verband met de operatie aan mijn              heup of knie die binnenkort gepland staat?
  • Maak ik gebruik van mantelzorg van mijn kinderen, buren of andere mantelzorgers en kan ik zonder        als ze op vakantie zijn of ziek worden?
  • Hoe zit het met mijn gebit, ben ik toe aan nieuwe kronen of moeten al mijn tanden er binnenkort              uit?
  • Heb ik incontinentiemateriaal nodig?

En zo zijn er nog veel meer vragen die je kunt stellen om tot de juiste zorgverzekeraar te komen.

Neem er de tijd voor en zorg dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Vraag hulp aan je omgeving als het je niet lukt.

Zorgkiezer

Hieronder vind je de link.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een creatieve bedenker en denker, een voeler met oneindige energie, een verbinder die ongebonden verbonden wil zijn en voelsprieten heeft voor de juiste mensen op de juiste plek en situatie. Niet geheel onbelangrijk, ik leef met een gezonde dosis humor en zelfspot.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...