Zing lekker mee!

door | 20 oktober 2021 | Doen, Hobby's

Hou van je zingen en heb je eigenlijk altijd op een koor gewild maar nooit gedaan….. Het is nooit te laat om die stap te zetten. In Maassluis zijn meerdere koren en één daarvan is het fleurige dameskoor Flair.

Dameskoor Flair bestaat momenteel uit zo’n 25 leden variërend in leeftijd van 62 tot 80+. We staan onder leiding van een professionele dirigent: Eric van Dalum. Ons repertoire is heel divers, van liedjes als Que Sera, Sera tot Ramses Shaffy, van Adèle tot ABBA, van Du schwarze zigeuner tot Het Hallelujah van Leonard Cohen.

Wat bij ons voorop staat is de gezelligheid en het plezier in het zingen. Wat niet wegneemt dat het ook nog eens goed klinkt.

Als we optreden is dat meestal in verpleeghuizen en éénmaal per jaar houden we een Kerst Singin.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je best wel eens een kijkje willen komen nemen, aarzel niet en kom gezellig eens langs. Dat kan geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

We repeteren iedere maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de Drukkerij, Doctor Kuijperkade 27c, 3142 GC in Maassluis. Erna nuttigen we nog gezellig een kopje thee of koffie.

Zing met ons mee!

Dameskoor Flair

Kijk op onze website voor meer informatie. Wil je een mondelinge toelichting dan kun je bellen met Marja Gerkema, 06-22730374.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...