Fief technisch?

door | 1 november 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief, Verhalen

Daar twijfelen we soms aan. Maar in november gaat het wel over techniek. Onze redactieleden zitten vol techniek, ieder op zijn eigen gebied. Voor de één is techniek digitale snufjes terwijl de ander denkt aan een goede golfslag. Techniek is overal en kan het leven een stuk gemakkelijker maken.

Technologie is alles wat er nog niet was toen je werd geboren. – Alan Kay (computerwetenschapper)

Een mooie ware uitdrukking. Want hoe ouder je bent, hoe meer techniek er uitgevonden wordt. Wat nieuw voor je is. Leuk, maar soms ook intimiderend.

De kleuters van nu spelen net zo makkelijk met een computer als wij vroeger met een bordspel. Maar ook senioren draaien de hand niet om voor nieuwe apps of handige uitvindingen in het huishouden, zoals slimme verlichting of een robotstofzuiger.

Onze redactie ging er in elk geval enthousiast mee aan de slag. We openen met 70 jaar techniek, waarna we los gaan op huishoudelijke klusjes, techniek in de zorg, laptop keuzes maar ook de golftechniek komt dus aan bod. Met daarnaast een mooie afwisseling van onze schrijvers van de vaste rubrieken. Gezondheid, je happy voelen en bewegen wordt niet vergeten.

Ook bij Fief maken we gebruik van technische handigheidjes. Ons platform met het prikbord, ruimte voor reacties, een digitale planning… Het duizelt ons ook weleens.

En heb je onze laatste snufje al gezien? Stel een vraag! Via WhatsApp kun je ons direct een vraag stellen of iets leuks vertellen. Wil je iets delen, laat het ons weten.♥

Door het herfstweer gaan we weer naar binnen. Laten we deze tijd samen gezellig maken met Fief.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *