December met een boodschap!

door | 29 november 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Deze week begint de maand December met als thema Feest. Nu horen we jullie denken “welk feest en wanneer?” Corona gooit roet in het eten en zal zeker niet verdwijnen met Sinterklaas 😉 Wij gaan er echter alles aan doen om op Fief een feestje te bouwen!

In december hebben we een leuke actie voor het nieuwjaar waar we allemaal blij van worden met daarbij mooie prijzen. Op de foto geven we alvast een hint. Vanaf 6 december lezen jullie meer!

Ook de artikelen staan in het teken van vrolijkheid, zoals onze jaarlijkse Sinterklaas gedichten, lichtjes, de landelijke vrijwilligersdag en ook kerst en nieuwjaar worden niet vergeten. De schrijvers van onze vaste rubrieken maken het feestje van deze maand compleet.

Buiten daalt de temperatuur, dus tijd om naar binnen te gaan. Steek een kaarsje aan en installeer je op de bank met je tablet. Lekker met warme chocolademelk en speculaas genietend van onze artikelen.

Heb je een leuke tip of wil je iets delen, plaats het op het prikbord, druk de knop “stel een vraag” of mail naar info@fief.nl

Zo blijven we in contact!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *