Mijn vakantie in Barcelona!

door | 29 november 2021 | Fiefjes, Verhalen

Voor het thema feest ga ik even terug naar de tijd, toen reizen nog gewoon kon. Ik ga jullie meenemen naar mijn kerst herinnering van 3 jaar geleden.

Ik ben toen samen met mijn ouders naar Barcelona geweest, en wat was het hier lekker weer! Nu 3 jaar later is het weer bijna Kerst en kijk ik hier met veel mooie herinneringen op terug. Zoals al het lekkere eten wat je in Barcelona kan doen. 

Op iedere hoek van de straat vind je wel een eetcafé of een bar waar je iets kunt drinken. Het is heel gewoon om wat vaker per dag te eten, want het zijn allemaal kleine hapjes, pinchos/ tapas  worden die genoemd. Naast het lekkere eten heb ik natuurlijk ook nog wel de hoogtepunten van Barcelona gezien.

Het voetbalstadion van Barcelona was voor mij erg leuk. Het stadion Camp Nou is erg groot en binnen is een museum met allemaal hoogte-punten van de club. In het museum liggen alle prijzen die Barcelona heeft behaald. Zelf had ik graag ook nog een wedstrijd gekeken in het stadion, maar helaas was die er op dat moment niet.

Tot slot nog het huis van Gaudi (Casa Mila), vanaf de buitenkant is hij erg mooi versierd. Naast de Sagrada Familia waar je naar toe moet zijn geweest is het Gaudi huis ook echt een aanrader. Het is ontworpen door Gaudi, wat destijds een appartementencomplex was. Nu word het gebruikt om tentoonstellingen te organiseren, ook bevind zich binnen in het huis een museum.

Ben je door het lezen van mijn artikel nieuwsgierig geworden naar Barcelona? Boek dan snel wanneer het weer kan, om net als mij een mooie vakantieherinnering te maken.

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik studeer ergotherapie. Ik loop stage bij Rogplus, zo ben ik terecht gekomen bij Fief. Ik hou me graag bezig met ouderen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Gijsbert Jan Los

    Ja, Barcelona is een mooie stad. En in de zomer maanden is er ook nog een grote licht show.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *