De Fief nieuwjaarsboodschap

door | 10 december 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Sinterklaas is terug naar Spanje, hoogste tijd voor de volgende Fief actie. Een nieuwjaarsboodschap waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Zo starten we samen het nieuwe jaar positief!

Afgelopen jaar stond helaas vooral in het teken van Corona en vaccinaties, maar voor Fief was het een jaar vol leuke, interessante, gezellige en vooral bijzondere ontmoetingen. Online maar zodra het mocht toch vooral naar buiten om elkaar te ontmoeten. Een greep uit onze activiteiten:

De Fietsdag, een mooie route op een zonnige dag met 250 fietsers. De reacties waren overweldigend zoals “ ik ben zo blij dat ik weer wat samen kan doen, wat goed georganiseerd en zo gezellig!”
Online starten we met Fief op de koffie, maar online koffie smaakte toch niet zo goed als een echt bakkie… Dus gingen we op de koffie bij de Oude Sluys. Zo gezellig, dat gaan we vaker doen.
En dan in oktober de Kletskoppenloop, 50 mensen wandelden mee! Mensen raakten aan de praat, spraken met elkaar af of gingen samen een ijsje te eten. Wanneer weer?

En inmiddels staan er ook al meer dan 400 artikelen op Fief! Zoals 100 jaar, je zal het maar worden! Een dochter die over haar vader schreef! In de zomer stond onze eerste puzzel online waar een zomers cadeau mee te winnen was. De winnares was blij verrast als fan van Fief. En ook de Sinterklaasgedichten, vol passie geschreven door onze redacteuren. Een cadeautje van en voor Fief.

Onze volgende actie staat in het teken van Nieuwjaarsboodschappen. Deze keer willen we dit doen door mooie boodschappen met elkaar te delen. Wat wens jij een ander?

Maak de volgende zin af: Ik wens jou een sprankelend nieuwjaar vol…

Je kunt er mooie prijzen mee winnen! Wij zijn heel benieuwd. Laat jouw boodschap achter op www.fief.nl/nieuwjaar

Enne…… probeer volgende week onze kerstpuzzel op te lossen. Daar is ook wat lekkers mee te winnen!

Nieuwjaar

Laat hier je nieuwjaarsboodschap achter!

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

2 Reacties

 1. Aad

  Geachte redactie

  Ik lees in de Fief nieuwjaarsboodschap dat er een kerstpuzzel is.
  Helaas heb ik deze niet gezien, mijn vraag in welke Fief kan ik hem vinden ?
  ik hoor graag van jullie

  Groeten

  Aad Onnekink

  Antwoord
  • Sonja

   Beste Aad, dank je wel voor je reactie. Het klopt inderdaad dat je de puzzel niet kunt zien, die komt namelijk aanstaande vrijdag erop. Dus nog even afwachten. We hebben dankzij jouw reactie wel de tekst in het artikel aanpast. Dan is het duidelijker.
   Groeten,
   de Fief redactie

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *