Oud en nieuw voor jou alleen!

door | 29 december 2021 | Fiefjes, Tips

Ben je op oudejaarsavond alleen? Het kan vervelend zijn, maar je kunt er zelf een feestje van maken. Stiekem zullen er mensen een beetje jaloers op je zijn, je kunt namelijk zelf beslissen wat je doet. Heerlijk om geen rekening te hoeven houden met anderen, dus doe rustig aan en geniet van jouw eigen exclusieve feestje ?

Hieronder wat tips om jouw oudejaarsavond extra feestelijk te maken:

 1. Kook een uitgebreide maaltijd
  Dit zou je eigenlijk lekker elke dag moeten doen. Maar…maak het vandaag extra lekker. In de supermarkt zijn momenteel de lekkerste ingrediënten te vinden. Of ga langs bij de plaatselijke slager voor een maaltijd om van te smullen: zie ons eerdere artikel over slagersmaaltijden.
  Tenslotte is dit jouw speciale avond en je bent het waard om te verwennen!
 2. Lees dat boek of maak die puzzel waar je nooit tijd voor had
  Niemand kan je afleiden. Zo kun je het verhaal intens beleven! Tip: het boek ‘Onder de Italiaanse zon’.
  Maak eindelijk die puzzel die je al tijden hebt liggen, maar waar je niet aan toekomt. Of heb je misschien een andere hobby waar je je volledig op kunt focussen?
 3. Geniet van de oudejaarsconference of een goede film
  Zonder het gepraat van anderen de oudejaarsconference kijken of die mooie film of serie. Bijvoorbeeld ‘The Crown’. Zorg dat je lekkere hapjes in huis hebt en het drankje dat je lekker vindt. Languit op de bank genieten!
 4. Ga uitgebreid badderenHeb je een bad, dan is het natuurlijk heerlijk om uitgebreid te badderen. Haal een lekkere badolie, een gezichtsmasker en geniet van jouw spamomentje.

Kortom: Oudejaarsavond alleen thuis zijn is dus absoluut niet erg. Geniet lekker van jouw avondje!

ps. als je op de blauwe tekst klikt, dan openen wij het artikel waarnaar verwezen wordt. Handig toch!

 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *