Get in shape

door | 7 januari 2022 | Gezondheid, Vief

Wat hebben we heerlijk gefeest, gegeten en gedronken in december. Tijd om weer “in shape” te komen met twee maaltijd ideeën.

Ik heb genoten van december. De lichtjes, de kerstfilms en het heerlijke eten en drinken. Maar nu is het januari, de boom is opgeruimd, de lichtjes zitten weer in de doos en ook het lichaam moet weer in vorm komen. Deze keer met hulp van Diaan Vroegh.

Diaan Vroegh is sportprofessional, diëtiste en eigenaar van sportschool Fitsportland in Spaland Schiedam. Voor de leden van de sportschool is het Shape programma beschikbaar, waar je naast training ook op maat gesneden voedingsadviezen kunt krijgen. Speciaal voor de lezers van het Fief platform, heeft Diaan twee menu’s beschikbaar gesteld uit het Shape programma.

Het idee van het Shape menu is dat je minder calorieën eet, maar wel voldoende andere voedingsstoffen binnenkrijgt, en ook niet te weinig calorieën eet. Voor vrouwen nooit minder dan 1200 kcal en voor mannen nooit minder dan 1500 kcal. De menu’s komen iets lager uit.

Mannen kunnen het menu aanvullen met bijvoorbeeld een extra boterham in de ochtend en door
’s middag en ’s avonds een keer extra op te scheppen. Daarnaast kan iedereen het menu aanvullen met de tussendoortjes van de lijst die ook is bijgevoegd bij dit artikel.

In een volgend artikel gaan we dieper in op deze materie. Voor nu is hier het eerste menu en de tussendoortjes lijst!

Veel succes en als je vragen hebt laat ze als reactie achter onder dit artikel!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *