Welkom Online

door | 20 januari 2022 | Geldzaken

Goed gebruik van internet maakt het leven eenvoudiger en aangenamer. Dit artikel vertelt over de mogelijkheden om internet optimaal te leren gebruiken.

Internet kun je goed gebruiken om gemakkelijk te communiceren met anderen, zoals familie en vrienden,  maar ook met allerlei instanties.

Ook is internet goed te gebruiken als hulpmiddel bij ontspanning zoals het kijken naar allerlei films en videos. Ook het luisteren naar podcasts kan heel aantrekkelijk zijn.

Daarnaast blijkt  internet steeds vaker nodig voor praktische zaken zoals bij het boodschappen (Picnic) doen of bankzaken, nu steeds meer loketten en zelfs kantoren worden gesloten.

Het is waar dat gebruik van internet veel voordelen heeft.  Maar dit moet je wel leren, dat kan stap voor stap. De kunst is ook om het als een nuttige en leuke ontdekkingsreis te zien.

Wil je het leren via een cursus? De bibliotheek, Welkom Online en Seniorenweb organiseren cursussen. 

Heb je meer behoefte aan hulp? Dan kun je ook terecht bij:

  • Het Ouderenfonds biedt hulp met een vrijwilliger.
  • Of bel de gratis Digihulplijn via telefoonnummer 0800 – 1508
  • Steffie.nl
  • Oefenen.nl

Hoort, zegt het voort!

Seniorenweb

Voor meer informatie.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Vanuit "Ieder mens telt mee" probeer ik als 70-plus vrijwilliger tips te geven om geldzorgen te verminderen. Gezellige dingen doen met echtgenote, kleinkinderen, dochters en schoonzoons zijn echter ook belangrijk voor mij.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...