Je fotoalbum digitaal

door | 25 januari 2022 | Doen, Hobby's

We hebben ze allemaal in de kast staan. Fotoalbums van vroeger met je trouwfoto’s, foto’s van je kinderen of die geweldige vakantie. Maar niemand die ze ziet. Maar nu is er een app waarmee je jouw foto’s kunt scannen zonder dat je de foto’s uit het album hoeft te halen.

Fotoalbums van vroeger, wie heeft ze niet. Soms professioneel gemaakt zoals die van je bruiloft. Vaker gemaakt door jezelf met foto’s van je opgroeiende kinderen, of die prachtige vakantie. Ingeplakt met fotohoekjes of fotolijm en voorzien van leuke teksten. Maar vaak staan ze in de kast te verstoffen en je neemt een album ook niet makkelijk mee op visite.

De oplossing is om je foto’s te digitaliseren, maar wel op zo’n manier dat de foto’s in het album kunnen blijven zitten want dat wil je niet kapot maken.

Dit kan met behulp van de Google Fotoscan app. Daarmee kun je zowel ingeplakte als losse foto’s supersnel scannen met je smartphone. De foto’s worden vervolgens opgeslagen in Google-foto’s waar je er weer een album van kunt maken.

Natuurlijk kun je de app ook gebruiken voor de schoenendozen vol foto’s die op zolder staan en waar je niets meer mee doet.

En als je alles hebt gescand kun je al jouw foto’s laten zien op je tablet, smartphone of computer.

Veel plezier met het scannen!

Google Photoscan

De app is beschikbaar voor Android en IOS. Als je deze link op je smartphone opent kun je de app meteen downloaden.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *