Aquavitaal

door | 28 januari 2022 | Doen, Sporten

Aquavitaal is een actieve, gezellige groepsles voor senioren die graag fit en gezond willen blijven.

Sporten in het water houdt je gewrichten en spieren soepel en verbetert je conditie. De kans op blessures in het water is aanzienlijk kleiner dan op het droge.

Een groepsles Aquavitaal bestaat uit 45 minuten actief bewegen op muziek en 10 minuten ontspannen. De laatste 10 minuten worden er yoga/tai chi en relax oefeningen gegeven voor totale ontspanning. De oefeningen zijn gebaseerd op het dagelijkse leven en er wordt rekening gehouden met de coördinatie, kracht en snelheid van deelnemers.

Deze les wordt gegeven op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het recreatiebad van zwembad Dol-fijn in Maassluis. Na de les is de horeca geopend voor een gezellig praatje en een kopje koffie of thee.

Ook is er een nieuwe groepsles gestart op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur: Aquagym. Deze les draait om conditie/spierkracht verbetering en is een goede manier voor mensen met gewrichtsklachten om actief en fit te blijven. Ook deze les wordt afgesloten met ontspannende oefeningen.

Op 2 november jl. is er aansluitend op de les Aquavitaal een gezellige groepsactiviteit met lunch georganiseerd, die zeker voor herhaling vatbaar is! Kom je ook een keer meedoen?

Zwembad Dol-fijn

Voor meer informatie.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *