Bijna 500 artikelen!

door | 31 januari 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Ja ongelofelijk, er staan al bijna 500 artikelen op Fief. Vrijdag 11 februari is het zover!

We hebben onze redacteuren gevraagd naar hun favoriete artikel, die we in één feestelijk artikel zullen samenbrengen. De meeste van de redacteuren zijn al vanaf het begin betrokken bij Fief en hebben al aardig wat artikelen op hun naam staan.

Tip: Kijk op “Wie is Fief?” en klik op de naam van een redacteur. Dan zie je alle artikelen die hij of zij geschreven heeft.

Daarnaast zijn we natuurlijk ontzettend blij dat er steeds meer open gaat…de horeca en cultuursector. Alleen voorzichtigheid blijft wel geboden.. pas goed op jezelf.  Zo verheugen we ons echt wel op weer eens een dagje shoppen of lekker uit eten gaan.  Daar genieten we nu toch allemaal extra van?

De maand februari staat voor Fief in het teken van het huishouden. Dat klinkt misschien minder leuk dan het is bedoeld. Alhoewel, voor sommigen is het huishouden doen een hobby. Met een robotstofzuiger maak je het leuk: jij met je benen omhoog en de robot doet het werk. Spullen opruimen en organiseren vinden wij heerlijk, dat geeft zo’n lekker gevoel. En dat vinden meer mensen. 

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Dat klopt ….echt hoor.

Dit geldt ook voor administratie. Hoe orden je die op een goeie manier en hou je alles bij. Ook de belastingaangiftes komen er weer aan. Als je hulp nodig hebt, waar kun je hiervoor terecht?

En nu we het toch over ordenen hebben: hoe doe je boodschappen, met een lijstje?

De schrijvers van onze vaste rubrieken zorgen ervoor dat we ook zelf in balans blijven en delen handige tips. Natuurlijk afgewisseld met leuke verhalen vanuit onze redactie.

Zoals je leest: genoeg te doen op Fief in deze grijze maand. Zo komen we met elkaar februari wel door en gaan we op naar Maart (en hopelijk naar het voorjaar). Nu nog even dat laatste stukje winter door komen.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *