Argos breidt uit!

door | 1 februari 2022 | Eropuit, Vervoer

Wat grandioos nieuws in deze donkere dagen. Senioren uit Maassluis en Vlaardingen kunnen nu ook gebruikmaken van het succesvolle deur-tot-deur vervoer van Argos Zorggroep. Argos Mobiel in Schiedam breidt per 1 februari 2022 in deze twee waterweggemeenten uit.

Het is voor senioren en minder mobiele mensen, zodat je altijd vervoer binnen handbereik hebt in je eigen gemeente.

Wat betekent Argos Mobiel voor jou?

Met Argos Mobiel word je, binnen je eigen stad, opgehaald en afgezet op je gewenste bestemming, van deur-tot-deur. En visa versa natuurlijk. Het is bedoeld voor korte ritjes. Je kan het zo gek niet bedenken, even naar de markt of winkelen, de huisarts, de kapper, op bezoek of naar je eigen club. Wat ook heel prettig is dat je ook naar het Ziekenhuis Franciscus Vlieland kan met Argos Mobiel.

Zeven dagen per week, binnen bepaalde uren. En je mag ook meerdere mensen meenemen.

Kleine bijdrage

Voor een kleine bijdrage halen goed opgeleide vrijwillige chauffeurs je thuis op en zetten zij je voor de deur af, op elke gewenste bestemming binnen de eigen gemeente of het ziekenhuis.

Driejarig project

Dankzij een bijdrage van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Zorgkantoor DSW en de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen gaat Argos Mobiel binnenkort van start in al deze drie waterweggemeentes. Tijdens het project, dat drie jaar duurt, wordt onderzocht op welke wijze Argos Mobiel een structurele plek kan krijgen in de betrokken gemeentes.

Van benzine naar elektrische auto’s

De uitbreiding van Argos Mobiel gaat samen met een verduurzaming: de benzineauto’s worden ingeruild voor elektrische auto’s. Naar verwachting zal Argos per 1 februari in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam van start gaan met deze nieuwe auto’s.

Informatie en aanmelden

Voor alle drie de gemeenten is er één aanmeldpunt.

Tip: bestel je rit het liefst een paar dagen van te voren.

Argos Mobiel

Altijd vervoer binnen handbereik.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Voor mij is het belangrijk dat senioren meedoen in onze samenleving. Wij, de senioren, zijn enorm divers in kennis, inzicht en levenservaring. Voor de omgeving en hunzelf kunnen zij veel betekenen. Ik heb zelf mijn oude verlangen in daden omgezet en speel nu theater.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...