500-ste artikel: Een terugblik

door | 11 februari 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Het is zover, het 500-ste artikel op Fief! Voor deze speciale gelegenheid heeft ieder redactielid zijn/ haar favoriete artikel uitgekozen! Lees je mee met dit feestje?

Onze redacteuren hebben al aardig wat artikelen geschreven, maar welke vinden zij zelf de mooiste? Hieronder vind je ieders persoonlijke favoriet. Een mooie weerspiegeling van vijfhonderd artikelen op Fief!

500 artikelen is een fantastische mijlpaal, maar het smaakt tegelijk naar meer! Fief wil HET online platform voor ouderen van nu worden.

Help je ons mee? Dit kun je doen door je op de nieuwsbrief te abonneren en artikelen te delen met vrienden en familie. Heb je een tip of wil je iets met onze redactie bespreken, mail of app ons gerust!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *