Lokaal Misverstand

door | 21 februari 2022 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

Samen met Seniorenwelzijn zijn wij een nieuw initiatief gestart.

Wij zijn gestart met twee-wekelijkse bijeenkomsten van ieder 4 uur voor Vlaardingers met beginnende dementie. Tijdens de bijeenkomsten staan gezelligheid, ontmoeting, leren, bewegen en samen dingen ondernemen centraal.

Zo kunnen mensen die net de diagnose dementie hebben gekregen iets leuks doen, iets leren en zijn ze niet alleen gefocust op het feit dat ze dementie hebben. Mensen met beginnende dementie kunnen het gevoel hebben dat ze minder meetellen in de samenleving. Dat gevoel willen we zoveel mogelijk wegnemen. Zij tellen zeker mee in de maatschappij!

Een ander belangrijk doel van de bijeenkomsten is het ontlasten van de betrokken mantelzorgers. Zij kunnen in de vrijgekomen tijd iets voor zichzelf doen wat op dat moment belangrijk voor hen is. Zo helpen we meerdere mensen tegelijk.

De eerste bijeenkomst vond plaats op 14 februari 2022, de volgende bijeenkomst staat gepland op 28 februari.
Locatie: Buurtpunt Groot Ambacht, Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen.

Voor meer informatie (over de opzet, vervoer e.d.) of aanmelden kun je e-mailen naar: vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl of info@mintersmantelzorg.nl. Of je kunt bellen naar Mariëlle van Santen (tel. 06-50258370)

Graag tot ziens!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teamleider bij Minters Mantelzorg sinds 1 juni 2020. Sinds een half jaar bonus moeder van twee lieve meisjes en woon bijna (samen) in Gouda. Ik werk graag bij Minters Mantelzorg om samen met andere partijen resultaten te bereiken en mantelzorgers nog beter te ondersteunen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...