Lente in je bol

door | 28 februari 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Het is bijna zover, de lente komt eraan! We hebben er zo naar uit gekeken na al die donkere dagen en stormen. In de voorbereiding van onze lentemaand kreeg de hele redactie de lentekriebels en werden er leuke plannen gemaakt.

Natuurlijk mochten we niet klagen met de zachte temperaturen, maar hoe heerlijk is het als het zonnetje weer op je gezicht schijnt. Daar wordt iedereen vrolijk van. De coronaregels zijn ook versoepelt, dus we mogen weer op pad. Alle activiteiten in de regio worden langzaam aan weer opgestart waardoor ook de Fief agenda weer lekker vol loopt. Neem eens een kijkje.

Ook op het prikbord komen er meer oproepen van leuke clubs die gaan starten, zoals de bridgeclub en damclub bijvoorbeeld. En wil je zelf een oproepje plaatsen, dat kan via het + teken of mail naar info@fief.nl.

We gaan dus naar buiten deze maand. De redactie neemt je mee naar verschillende mooie parken en musea. En kun je niet uit huis, geniet dan lekker van het zonnetje op je balkon of in de tuin. Verder zijn er natuurlijk weer allerlei artikelen op het gebied van gezondheid, lekker in je vel zitten en heerlijk slapen. Ook belangrijk!

Fief is ook al druk met de voorbereidingen van verschillende activiteiten. Uiteraard komt er ook dit jaar weer een Fietsdag begin juni, maar ook in het voorjaar gaan we al op pad. Er komt een leuke wandeling aan, dus hou Fief in de gaten!

Met al onze artikelen hoef je je zeker niet te vervelen en misschien staat er iets tussen waar je iets aan hebt. Laat het dan vooral weten in de reacties.

Wij bruisen weer van de energie. Dus is het zonnetje er niet? Dan zijn wij het zonnetje voor jou in huis 😉

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    En zo is het maar net! We mogen weer, dus doen, trek erop uit.
    Jan

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *