Bewegen? Moet dat echt?

door | 7 maart 2022 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

De ene persoon beweegt graag veel, de andere wat minder of wil wel maar kan het fysiek niet.

Gelukkig zijn er verschillende vormen van bewegen die je kunt doen die passend zijn in jouw situatie. Fysiek met je lichaam gaan wandelen, sporten, lachen, zwemmen, etc. Maar ook niet fysiek kun je in beweging zijn. Aandacht voor jezelf en jezelf laten groeien als mens is ook bewegen.

Zo begint bij Minters Mantelzorg op 7 maart de cursus Positieve Gezondheid die in dit teken staat. Hoe sta je in het leven? Hoe ga je om met bepaalde zaken? Hoe kun je er ook mee omgaan? Hoe kan je als mantelzorger je eigen balans behouden of creëren?

In deze cursus ga je je bezighouden met de (wissel)werking van lichaam en geest. In 4 middagen van 2,5 uur gaan we theorie afwisselen met diverse (lichamelijke) oefeningen. Je kunt zelf ervaren wat voor jou prettig voelt en meenemen wat voor jou het meest passend is in je dagelijkse leven.

In de cursus werken we samen met Marianne Verhoeff. Zij is een lichaamsgerichte therapeut en -trainer. Voor meer informatie over haar kun je naar deze website gaan: www.praktijkverhoeff.nl.

Mocht je nou denken: “ik had graag deel willen nemen aan deze cursus of ik wil meer informatie over persoonlijk evenwicht in het leven”? Neem dan contact met ons op. We houden je dan op de hoogte van de volgende cursus of wij kunnen je mogelijk in persoonlijke gesprekken al verder helpen.

Minters

Voor meer informatie.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teamleider bij Minters Mantelzorg sinds 1 juni 2020. Sinds een half jaar bonus moeder van twee lieve meisjes en woon bijna (samen) in Gouda. Ik werk graag bij Minters Mantelzorg om samen met andere partijen resultaten te bereiken en mantelzorgers nog beter te ondersteunen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.