Fief aan de wandel

door | 25 maart 2022 | Doen, Fietsen en wandelen

Hou je van wandelen en gezelligheid. Wandel dan op dinsdag 19 april mee met Fief.

Dinsdag 19 april organiseert Fief een gratis voorjaarswandeling van ongeveer een uur langs mooie en interessante highlights in Schiedam.

We verzamelen vanaf 10.15 uur onder het genot van een kopje koffie of thee bij Soos Blauw huis, Spinhuispad 36 in Schiedam. We vertrekken in twee groepen: om 10.30 uur en om 11.00 uur.

De wandeling is gemaakt door onze redactie en brengt je langs mooie historische plekken in Schiedam. Genoeg te zien, maar ook leuke plekjes om even binnen te neuzen. Na afloop van de wandeling staat er een lekker kopje soep en wat gezelligs voor je klaar.

Let op: je kunt mee wandelen door je aan te melden door een mail te sturen naar info@fief.nl.
Vermeld in de mail je naam en telefoonnummer en de eventuele voorkeur van vertrek.

Ben je alleen, maar wil je niet alleen wandelen? Loop dan gezellig met onze groep mee.

Er kunnen maximaal 50 personen meedoen. De laatste dagen heeft het weer niet uitgenodigd om te wandelen. De weesrvoorspellingen voor de 19e zien er goed uit, dus verlengen we de inschrijfdatum naar donderdag de 14e april. 

Wij hebben er zin, jullie ook? Geef je op!

Meld je hier aan!

Let op: je kunt mee wandelen door een mail te sturen naar  info@fief.nl. Vermeld in de mail je naam en telefoonnummer en de eventuele voorkeur van vertrek.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...