Aan de wandel

door | 28 maart 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Nadat je al het zand van je tuinstoel hebt afgespoeld wink Wij wel! En we komen vrolijk in beweging voor de komende maand. Er staat weer genoeg op stapel.

Blij worden we van de Fief wandeling die we op dinsdag 19 april organiseren:

“Fief aan de wandel” wordt het eerste moment om elkaar weer te ontmoeten. Een mooie wandeling door Schiedam met interessante highlights en een hoop gezelligheid. Wil je meer weten, kijk hier.

Als redactie hebben we uitgebreid gekletst over bewegen en in beweging komen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Dat zie je terug in de artikelen in april. Want de een schrijft over de E-bike, de ander gaat zwemmen of wandelen.
Maar ook zijn er die zich afvragen “hoe kom je in beweging?” Natuurlijk kun je ook genieten van sport kijken terwijl je lekker op de bank zit en geniet. We hebben namelijk fans van de Formule 1.

De hele regio is in beweging, kijk maar naar de volle Fief agenda. Daar staat voor iedereen wel wat leuks in, dus ga erop uit!

Verder is Fief ook al druk in de weer met onze Fief fietsdag op vrijdag 3 juni.  Dus zet hem in je agenda, het wordt weer een groot feest. Ook op andere evenementen in de regio kun je ons tegenkomen. Bijvoorbeeld  op de “Doe mee markt” op maandag 2 mei in Maassluis. Leuk als we elkaar ontmoeten.

Abonneer je vooral op onze nieuwsbrief om niets te missen!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

2 Reacties

 1. Kees

  Helemaal weer top fief fietsdag ik kijk er al naar uit groetjes Kees

  Antwoord
  • Sandra

   Gezellig, Kees. Tot ziens op de Fief fietsdag!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...