Jouw bestemming

door | 11 april 2022 | Tijd voor jezelf, Vief

Zingeving door
Het Labyrinth
Voorzichtig worden er weer reizen gepland en geboekt. Bestemmingen, dichterbij of verder weg worden uitgekozen.

Reizen en uitstapjes vragen meestal een goede voorbereiding. Je moet bijvoorbeeld de bus of het vliegtuig boeken en je verblijfplaats. Je bekijkt alvast de activiteiten die je daar in de buurt kunt gaan doen. Oh ja, de weersvoorspellingen zijn ook niet onbelangrijk.

Wat is er veel mogelijk geworden door je vooraf zo te kunnen laten informeren. Er lijkt weinig meer aan het toeval te worden overgelaten. Zou jouw levensreis, jouw bestemming ook zo zijn voorbereid?

Ik denk het wel. Op het moment dat je jouw levensreis begint is jouw moment van landing bekend. Jouw omstandigheden waarin je groot groeit zijn afgestemd op jouw reisplan.

Wat kom je ervaren? Wat wil je leren? Met welke talenten begin jij aan deze reis? Een deel van jouw reisgenoten zijn ook al bekend. Familie, vrienden, buren en collega’s en ‘toevallige’ voorbijgangers in jouw leven. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de bestemming die je had gekozen bereikt kan worden.

Hier zeg ik niet dat álles vastligt. Wij hebben hier op aarde de vrije wil als groot goed. Het geeft mij een prettig gevoel. Het idee dat ik een reisplan in mijn achterzak heb. In dit reisplan staan bijvoorbeeld mijn levenslessen, mijn pijnthema’s en mijn talenten. En met welk reisdoel, welke bestemming ik kwam. Ik heb een doel in mijn leven.

De volgende keer neem ik je mee op reis; hoe weet je of je op de juiste weg zit of verdwaald bent?

Print dit artikel

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Reacties

1 Reactie

  1. Michelle

    Mooi Ariane, ik ben benieuwd naar deel 2 en hoop en gun je dat je geniet van het uitvoeren van je reisplan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...