Fietsmaatjes gaat naar Parijs! 

door | 15 april 2022 | Doen, Fietsen en wandelen

In mei 2022 gaan twee sportieve jonge vrouwen, Romy Snijders en Whitney Schell, op een duofiets van Fietsmaatjes naar Parijs.

Zij willen met deze fietstocht meer bekendheid geven aan Fietsmaatjes en het belang van beweging en sociale contacten bij ouderen. Romy en Whitney willen tevens geld inzamelen voor een nieuwe duofiets voor Fietsmaatjes Schiedam. 

De dames zijn personal trainers én eigenaar van You – Personal Training in Vlaardingen. Met behulp van hun eigen ervaringen zetten zij zich in voor een gezonde levensstijl. Romy en Whitney zijn fietsvrijwilliger bij Fietsmaatjes Schiedam.

Wij fietsen voor Fietsmaatjes, omdat wij hebben gemerkt – via social media en gesprekken met Fietsmaatjes Schiedam – dat eenzaamheid onder ouderen een groot probleem is. Daarnaast vinden wij beweging erg belangrijk. Op deze manier zijn deze ouderen toch in beweging, ondanks dat zij wellicht beperkt zijn (in bijvoorbeeld kracht).

De fietstocht naar Parijs begint met een proloog en uitzwaaimoment op zondag 8 mei. Daarna gaat de fietstocht in 4,5 dag (!) richting Parijs. Elke dag zal er zo’n 8 tot 10 uur gefietst worden door Romy en Whitney. Een bus rijdt mee als back-up voor calamiteiten. De gemeente Schiedam en een aantal bedrijven (o.a. You – Personal Training, Barebells, Van Raam, De Groene Belofte en Beauty Best) zijn sponsor van deze tour.

De week dat er naar Parijs gefietst wordt staan de socials van Fietsmaatjes.nl in het teken van dit project. Zij zullen dagelijks een update delen over Romy en Whitney.

Ook voorafgaand aan de tour zullen ze updates geven over de voorbereiding. Zo is de eerste testrit van 128 kilometer al gereden. Dat heeft flink wat spierpijn opgeleverd!
Volg de fietstocht op Facebook: @fietsmaatjes.nl, @whitneyschell93 en @romysnijders_

Zij zien graag jullie leuke reacties tegemoet! En natuurlijk kun je hen ook sponsoren via deze link:

Sponsor Romy & Whitney 

Fietsmaatjes.nl

Voor meer informatie.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...