Caroussel

door | 23 april 2022 | Fiefjes, Verhalen

Omdat de Formule 1 niet meer via Ziggo bekeken kan worden, moet er een andere televisie komen. Ik voel al enige achterdocht via mijn ruggenwervel omhoog kruipen! Mijn zicht wordt tegenwoordig wat minder. Dus Jerry zegt: 

Als ik er dan één aanschaf zal ik een grotere nemen. Dan kan jij de kleine lettertjes ook lezen!

Wat een goedkope smoes. Het maakt mij niet uit. Er zijn dingen belangrijk in het leven en er zijn dingen die helemaal niet belangrijk zijn. Daar hoort wat mij betreft een televisie ook bij.

De televisie die we hebben is nog prima! Die verhuist naar de slaapkamer. Volgens Jerry is de kleur van die televisie niet goed meer in te stellen. Tja, dat kan. Het is mij nooit opgevallen dat daar iets mis mee was. De televisie van de slaapkamer verhuist als beeldscherm naar mijn computer. Okay???!! Ik word er draaierig van. Dan houden we dus een beeldscherm over! Gooien we die dan weg?

Zegt Jerry:

Nee, stel dat er een kleinkind komt die een beeldscherm nodig heeft, dan hebben wij die.

Tjonge jonge…  Ik zit in mijn stoel, doe niks, maar ik word toch moe. Als de nieuwe televisie komt blijkt het een joekel van een ding te zijn. Ik ga met een centimeter aan de slag. Ik reken uit waar het “ding” moet komen te staan en zet streepjes op het tv-meubel.

Het moet wel precies in het midden komen, want dat vind ik belangrijkwink

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Sinds een paar jaar wonen Jerry mijn man, en ik in Maassluis. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in de gezondheidszorg en welzijnszorg. Mijn grootste passie is muziek.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *