Meuk is leuk!

door | 25 april 2022 | Eropuit, Uitgaan

Mantelzorg door
Saar aan huis

Rommel, snuffel of curiosa markten, het mag weer! Kijken naar wat een ander niet meer nodig heeft en wat je zelf nog kunt gebruiken.

Een leuke bezigheid voor in het weekend en je geeft tweedehands spullen een nieuw leven!

Bij ons in huis hangen en staan verschillende retro meubelstukken uit de jaren 60. Te mooi om te laten staan op een rommelmarkt. We zijn nog op zoek naar hanglamp in de retro kleuren oranje en bruin. En omdat we het toch niet kunnen laten; een staande lamp met 3 bollen staat ook nog op het wensenlijstje. Zo leuk om te doen en voor een leuk prijsje iets moois mee naar huis te nemen. 

Waar kun je de aankomende maand terecht? 

De Snuffelmarkt op het Veerplein in Vlaardingen
Elke eerste en derde zondag van de maand is er op het Veerplein in Vlaardingen een gezellige snuffelmarkt. Met leuke tweedehands en nieuwe spullen.

Wanneer? Zondag 1 en 15 mei
Wat kost het? De entree is gratis

De Vlooienmarkt in het Sportcentrum Vlaardingen
Gezellige vlooienmarkt in Sportcentrum Vlaardingen. Struin langs de vele kramen en ontdek leuke tweedehands spullen voor in huis, om te dragen of om je verzameling aan te vullen. Kinderen tot en met 10 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Het parkeren van de auto is gratis. Let op: het is al vroeg druk, je kunt iemand afzetten voor de deur en gebruik maken van de parkeerplaats 75 meter verderop. 

Wanneer? Zondag 22 mei
Wat kost het? De toegangsprijs bedraagt € 3,-

De Vlooienmarkt Maasboulevard Schiedam
Kofferbak verkoop aan de Maasboulevard in Schiedam. Struin langs de vele kramen met tweedehands snuisterijen. Ontdek unieke kledingstukken of andere pareltjes voor in huis. Of maak je verzameling completer met vondsten gevonden op deze Schiedamse vlooienmarkt.

Wanneer? Zondag 22 mei
Wat kost het: De entree is gratis

De Antiekmarkt in Delft
Iets verder weg, maar zo leuk! Van april tot en met oktober is er iedere week op zaterdag langs het water van de Hippolytusbuurt, de Voldersgracht en de Wijnhaven een antiek-, curiosa- en boekenmarkt. Er staan ongeveer 100 kramen op de markt.

Nog meer rommelmarkten bekijken in de buurt. Kijk eens op Meuk is leuk!

Veel plezier met het ontdekken van al dat moois!

Deze markten zijn inmiddels geweest maar kijk op de site hieronder voor nog veel meer oude meuk!

Vlooienmarkten

Kijk hier voor andere vlooienmarkten 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een creatieve bedenker en denker, een voeler met oneindige energie, een verbinder die ongebonden verbonden wil zijn en voelsprieten heeft voor de juiste mensen op de juiste plek en situatie. Niet geheel onbelangrijk, ik leef met een gezonde dosis humor en zelfspot.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...