Vrij en blij in mei!

door | 2 mei 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De maand Mei is echt een maand om blij van te worden. Met hopelijk heerlijk weer en veel feestelijke dagen.

Mei is voor Fief en hopelijk ook voor jou een maand om er op uit te gaan. Dus geniet met volle tuigen. We delen leuke tips om onder meer te gaan wandelen, musea te bezoeken en te fietsen. Ook is het voor velen een maand om voor de drukte met vakantie te gaan.

Mei wordt ook wel de bloeimaand genoemd. Het wordt warmer, dus bomen en planten gaan weer groeien en bloeien. Heerlijk dus de plantjes de tuin in of het balkon op, maar vergeet IJsheiligen niet!

Wat dacht je van alle feestdagen die er deze maand komen? Hemelvaartsdag, Pinksteren en niet te vergeten Moederdag. En natuurlijk ook 5 mei, Bevrijdingsdag! Dat is een dag die we, nu er oorlog is in Oekraïne, zeker moeten vieren. Want wat is die vrijheid belangrijk!

En even terugkomend op het fietsen…
Op vrijdag 3 juni, Wereld fietsdag, organiseert Fief weer een mooie fietsroute door de regio. Binnenkort lees je hier meer over op Fief. Dus ben je nog niet geabonneerd op de gratis nieuwsbrief, doe dat dan snel! Dan ben je als eerste op de hoogte van het nieuws.

Last but not least, een leuk liedje uit de oude doos over de maand mei:

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *