Eropuit met Klup! 

door | 10 mei 2022 | Eropuit, Vakantie

Klup is een online platform voor actieve 50-plussers. Spreek online af en ontmoet mensen offline.

Eerder schreven we al over het Klup platform. Actieve single 50-plussers kunnen het platform gebruiken om met elkaar af te spreken en te appen. En belangrijk: Klup gaat over vriendschap, niet over liefde!

Alle activiteiten op het platform worden georganiseerd door Kluppers voor Kluppers. En met Kluppers kun je niet alleen samen borrelen, wandelen fietsen of wandelen, veel kluppers organiseren ook vakanties. Gezellig met een groep gelijkgestemden op pad naar Frankrijk, Lapland of Italië.

Misschien vind je het spannend of moeilijk om met een app af te spreken voor een activiteit. Lees dan het verhaal van Jolanda (link).

Klup-lid worden is eenvoudig: download de Klup app op je Android of Apple telefoon of tablet, maak een profiel aan en kijk naar het aanbod van activiteiten in de regio en daarbuiten, meld je aan via de app en doe mee. Je kunt jezelf dan twee keer gratis inschrijven voor een activiteit. Vind je Klup dan nog steeds leuk? Dan kun je een abonnement naar keuze afsluiten, vanaf €4,99 per maand. 

Dus, blijf niet thuis zitten maar ga kluppen!​

Kluppen

Voor meer informatie

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.