Fiets je mee?

door | 12 mei 2022 | Doen, Fietsen en wandelen

Na de heerlijke Fief fietsdag van vorig jaar, organiseren we het dit jaar graag weer opnieuw! We zijn al druk met de voorbereidingen voor vrijdag 3 juni.

Samen met drie fanatieke vrijwilligers zijn we al weer een maandje druk bezig met de voorbereidingen. Allereerst werd er gepuzzeld om tot een leuke fietsroute te komen. Daar zijn al aardig wat kilometers over gefietst wink  En Ruud de routes telkens maar weer geduldig aanpassen. Maar het is gelukt. We hebben een mooie route van ongeveer 30 km door de drie gemeenten met voldoende gezellige stopplekjes en een afwisseling van “groen en beton”.

Ondertussen gingen wij op zoek naar een leuke locatie. Deze keer starten we vanaf één locatie. Die moest dan wel héél leuk zijn. Deze vonden we bij Hoeve Avondrust in Vlaardingen. Bij deze sfeervolle boerderij ontvangen we jullie graag.

Nu nog aan de slag met een leuke Fief verrassing. Want net als vorig jaar ontvangt elke deelnemer naast de route ook een hapje en drankje voor onderweg. En deelname is weer gratis.

Ook dit jaar is er weer een leuke wedstrijd aan verbonden. Maar daarover later meer.

We hebben er weer veel zin in en zien jullie graag op vrijdag 3 juni in de ochtend.

Dus meld je aan!

Fief Fietsdag 2022

Inmiddels heeft de Fietsdag van 2022 al plaatsgevonden. Zelf de route fietsen? Download deze op de speciale Fietsdag pagina.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...