Foto’s op de fiets?

door | 20 mei 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De tijd vliegt, over twee weken is het al zover: de Fief fietsdag. We zijn al druk met de voorbereidingen waarbij leuke verrassende initiatieven ontstaan. En natuurlijk de fotowedstrijd! 

We zijn er al weken druk mee. Nog een keer de route fietsen, nadenken over hoe mensen er kunnen komen, op pad voor sponsors enzovoort. Ook op Hoeve Avondrust bereidt men zich voor op gezellige drukte met alle fietsers die bij hen over het erf gaan komen.

In samenwerking met Jumbo Wuijts en DeelFruit kunnen we alle deelnemers een goedgevulde goodiebag aanbieden. En Van Kortenhof Fietsen’ stelt prijzen beschikbaar voor de fotowedstrijd. De aanmeldingen stromen al binnen, maar er kunnen nog wat meer deelnemers bij! 

Vorig jaar heeft iedereen kunnen genieten van de foto’s die gemaakt zijn door de deelnemers. Er zaten bijzondere, mooie en grappige foto’s tussen. Daarom koppelen we ook deze keer een fotowedstrijd aan de fietsroute. 


“Maak onderweg een foto van iets grappigs, geks of gewoon iets wat jij leuk vindt en zorg dat Fief hier ook op te zien is.”
 

De foto’s kun je voor 20 juni 2022 op het Fief Prikbord plaatsen of mail je foto naar info@fief.nl. 

Je maakt daarmee kans op mooie prijzen!
Op vrijdag 24 juni maken wij in een artikel op Fief bekend wie de winnaars zijn.
 

Dus heb je nog niet opgegeven voor de fietsdag, meld je dan snel aan en fiets gezellig mee. En vergeet niet je telefoon of fototoestel mee te nemen om mee te doen aan de fotowedstrijd. 

Wij verheugen ons op de Fief fietsdag en hopen uiteraard op een zonnige dag.

We zien jullie dan ook graag op vrijdag 3 juni! 

Fief fietsdag

Meld je hier aan en fiets mee

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...