Ontdek het nieuwe lezen

door | 25 mei 2022 | Doen, Hobby's

Luister jij al naar je boeken? Ik wel en vind het heerlijk! Wist je dat wanneer je lid bent van de Bibliotheek je gratis e-books en luisterboeken kunt lenen voor de computer, e-reader, tablet of smartphone? Doe mee met de nieuwe manier van “lezen”!

De collectie van de Bibliotheek bestaat uit duizenden e-books en luisterboeken, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. Wil je deze e-books graag lenen en lezen, maar weet je niet hoe je ze op je e-reader of tablet kan openen?

Daarover wordt er in de Bibliotheek een workshop gegeven. Voor deze workshop van één middag (een uur tijd) neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig.  

Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. De BOOX e-reader is een combinatie van tablet en e-reader waardoor het een andere manier van lenen is en je hier ook een google account bij nodig heeft.

Telefonische hulp:
Wil je nu al telefonisch geholpen worden met het lenen van e-books of luisterboeken? Dat is ook mogelijk! Inmiddels hebben wij hier goede ervaringen mee. Klik daarvoor op de knop ‘Aanmelden’ hieronder en kies in het formulier voor telefonische hulp.

Aanmelden kan ook via telefoonummer 010 714 63 00. 

Cursus ter plaatse:
De individuele cursus zal plaatsvinden in de Korenbeurs. Er is plaats voor 3 deelnemers, er wordt een tijdsblok met je afgesproken tussen 13:00 en 16:00. De cursus is gratis.   

Cursusdata:
Dinsdag 9 augustus
Dinsdag 6 september
Donderdag 6 oktober
Donderdag 10 november
Dinsdag 6 december

Dus geef je op de workshop en geniet in de zon van mooie boeken!

Digitaalhuis

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...