Zomers

door | 30 mei 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De redactie schreef deze maand met nog meer passie in de richting van de warme zomerzon. Want wat hebben wij zin in de zomer!

Soms droom ik dat de zomerzon

Als poeder in mijn broekzak kon

Ik zou het naar de mensen gooien

En heel de dag door blijheid strooien

Een mooi begin van deze nieuwe maand waarin de zomer gaat starten. Enkele redactieleden genieten nu al van een heerlijke zomervakantie waar zij ook het schrijven niet los laten. En met een warm zonnetje gaat alles een stuk gemakkelijker.

Ook de schijvers van de vaste rubrieken kijken uit naar de zomerperiode en vullen Fief aan met hun eigen tips. We stellen ook een nieuwe schijfster vanuit Minters aan jullie voor.

Onze redacteuren zitten aan een zomerse cocktail, bruinen uit een potje en Jan zegt ja ja. Maar in de zomer kun je je ook juist meer alleen voelen…  Gelukkig blijft er genoeg te doen. Daarover lees je meer op Fief, zoals light hockey of onze fietsdag. En we delen ook weer lekkere recepten met je.

En natuurlijk aanstaande vrijdag onze Fief fietsdag! Na lang voorbereiden kijken we met veel plezier uit naar vrijdag. Je hebt je toch wel opgegeven? Want dit mag je niet missen. Leuk om iedereen persoonlijk te ontmoeten op een sfeervolle lokatie. Binnenkort doen we verslag van deze dag  en delen we alle foto’s. En natuurlijk winnen de leukste foto’s mooie prijzen.

Genoeg te lezen dus!

 

Gedicht van Martin Gijzemijter

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *