Zet hem op!

Fietsen door
Kortenhof

Een fietshelm! Het kostte ons best even wat overredingskracht. Maar nadat onze moeder, Plony van Kortenhof een klein schuivertje had gemaakt met de bakfiets, zijn onze ouders allebei overtuigd aan de fietshelm. En heel eerlijk, het staat toch nog best leuk 😜 ?!?!

Wanneer je fietst, dan heb je altijd een kans om te vallen. Vaak is het een combinatie van factoren die tot een fietsongeval leiden. In 2020 verongelukte het hoogste aantal fietsers in 25 jaar, hierbij reed een derde op een e-bike. Volgens VeiligheidNL belandden in 2018 15.300 fietsers met hersenletsel in het ziekenhuis.

Wat bij deze cijfers opvalt is dat het aantal verkeersslachtoffers onder fietsende ouderen toeneemt. Dankzij de elektrische fiets fietsen mensen steeds vaker en langere afstanden, maar dat heeft ook gevolgen voor het aantal ongelukken met de fiets. Oorzaken zijn problemen bij het op- en afstappen, niet op tijd opmerken van obstakels en moeite hebben met het uitvoeren van complexe manoeuvres, zoals het afslaan op een kruising.

Om veel letsel te voorkomen hebben wij in onze Van Kortenhof fietsenwinkels in Maassluis en Vlaardingen een ruime collectie fietshelmen in vele kleuren, maten en modellen op voorraad.
Shop alvast online of kom bij ons langs om zelf te passen en te proberen. Wij hebben altijd een passende helm voor u in huis en adviseren u graag bij het vinden van de juiste helm!

Kortenhof

Meer informatie? Kijk eens op onze website of kom langs.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wij zijn de derde generatie die aan het roer staan. We werken samen met een enthousiaste team. Al meer dan 60 jaar combineert Van Kortenhof vakmanschap met modern fietsplezier.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...