Seniorenplein

door | 22 juni 2022 | Eropuit, Uitgaan

Komend weekend wordt het Haring- en bierfestival in Vlaardingen gevierd.  Fief is hierbij aanwezig. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten! Je vindt ons op zaterdag 25 juni op het Seniorenplein.

Het feest kan beginnen! Op het Schoutplein wordt er gestart met het stadsontbijt, geserveerd door het college van burgemeester en wethouders en de directeur van Fond Schiedam Vlaardingen. Nadat de bodem is gelegd is er ook op het Schoutplein het Seniorenfestival met muziek van Rita Young and Friends.

Op de Westhavenplaats kun je, naast het happen van een heerlijk harinkje bij Graatje-wagen, aan het suppen op de Vlaardingse haven. Rond de haven zijn diverse kramen en foodtrucks en is er een kofferbakverkoop. Op de Oosthavenkade waan je je in het Oosten van Europa met Turkse lekkernijen, muziek en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (met dank aan de Eyup Moskee).

Als je het spoor overgaat is er nog veel meer vertier. Onder andere een kinderstormbaan, dansdemonstraties en kinderdisco. Ook Martin Poot (Prikkewater) is aanwezig. Iedereen die Martin Poot kent weet dat hij garant staat voor vertier. lets verderop langs de Oosthavenkade vind je de Vulcaanbrouwerij voor de echte bierliefhebber. Zeker een bezoekje waard, naast muziek van Gin Fish hebben zij een aantal collega brouwerijen uitgenodigd wiens brouwsels je kunt proeven!

Nog een stukje doorlopen en je komt op het mooie stadsstrand. Met muziek en lekkere hapjes, want niet alleen het Stadsstrandteam staat klaar om er een topdag van te maken: er is de Vlaardingse primeur van de Pasar Malam met uiteraard lekkere Indonesische hapjes en live muziek.

Op de Dayer is het Muziekcafé de Hommel met het Bluesfestival.

Op het hoofdpodium vind je op zaterdag de Vlaardingse dames van Ladies on Stage. Daarna wordt er niet gespijbeld en volgt er een bijles van De Juf in Nederlandstalige popklassiekers. Vervolgens gaan we swingen met de band Undecided. En last but not least, de trotse winnaars van het tv-programma Tribute-Rattle of the Bands: Queen Must Go On.

Zien we jou ook zaterdag?

Festivalkrant

Voor meer informatie over het programma.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.