Vitamine G?

door | 30 juni 2022 | Gezondheid, Vief

Advies door
Rogplus

Vitamine G, activiteiten voor een gezonde geest!

In de zomer, als het warm is, zitten we vaak niet te wachten op veel fysieke activiteit. Activiteiten voor de geest echter, kun je elke dag van het jaar beginnen!

Activiteiten voor de geest kunnen je helpen wanneer je last hebt van spanningen, je je eenzaam voelt. Wanneer je een dierbare verloren hebt of je gezondheid gaat achteruit, dan kan het fijn zijn dat te delen met anderen. Te zijn op een plek waar je niet perse iets hoeft, maar waar je wel samen kan zijn met anderen.

Bij Vitamine G kun je binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een goed gesprek, een spelletje of gewoon voor contact met mensen die hetzelfde meemaken als jij. Daarnaast zijn er allerlei cursussen en trainingen die helpen om je gezondheid te verbeteren. Er is voor elk wat wils!

Binnenlopen is makkelijk bij Vitamine G. De deuren staan open voor een kopje koffie en/of een gesprek. Vitamine G is er voor Schiedammers, met als doel gelukkige en gezonde inwoners in de stad. Samen met de mensen van Vitamine G kun je onderzoeken wat zij voor je kunnen doen. Inzicht krijgen in je problemen, advies vragen aan een professional, contacten leggen met andere deelnemers of activiteiten doen waarbij gewerkt wordt aan je gezondheid en ontspanning.

Zij hebben de juiste hulp of kunnen deze voor je vinden.

Neem vandaag nog een kijkje op de website van Vitamine G en wie weet loop je er morgen gewoon eens binnen!

Alvast veel geluk, gezondheid en plezier!

 

Vitamine G

Voor meer informatie

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik werk met veel plezier als WMO consulent bij Rogplus. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hondje Bob! Om mentaal en fysiek lenig te blijven, doe ik een aantal keer per week yoga online.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...