50PLUS bios

door | 23 juli 2022 | Eropuit

Pathé 50PLUS is altijd weer een gezellig uitje! Elke dinsdag om 13:30 uur worden er in Pathé Schiedam prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt!

Lekker in de middag naar de film, zo geniet je van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. De voorstellingen hebben een pauze en je ontvangt een gratis kop koffie met een koek. Is dat even lekker?!

Mijn vrouw en ik doen dit regelmatig. Niet vanwege de gratis koffie, maar gewoon omdat het leuk is. Vaak samen met vrienden.

Zo hebben wij gezien Western Stars van Bruce Springsteen, allemaal grijze duiven in de zaal. En de documentaire over Pavarotti, prachtig. Het leven van Vincent van Gogh, zelfde publiek. Dat was meteen voor ons aanleiding om naar de tentoonstelling over Van Gogh te gaan in ’s-Hertogenbosch. En zo nog meer films en opera’s gezien.  We hebben een opera gezien die op hetzelfde moment live werd gespeeld in New York, een hele bijzondere ervaring.

Maar……we zijn er ook gewoon in het weekend geweest hoor, met onze kleinkinderen. Met de kleinkinderen naar een kinderfilm, is extra genieten als je naar hun gezichtjes kijkt.

Weet je wat ook zo mooi is? Je zit achter je laptop of PC of tablet en reserveert een plaats! Hoe makkelijk is dat? En voor de 50PLUS bios kost een ticket slechts € 8,50, inclusief koffie en koek.

Met vrienden eerst vooraf lunchen naast Pathé en daarna nog een drankje. Je moet jezelf op onze leeftijden wel een beetje verwennen, toch?!

En dat alles gewoon in Schiedam, we gaan meestal met de fiets. Maar Pathé Schiedam ligt op loopafstand van het station Schiedam, dus met het OV heel goed te doen.

Veel plezier en wie weet komen we elkaar een keertje tegen!

50PLUS Bios-Pathé

Bekijk hier het programma.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *