Computervraag?

door | 4 augustus 2022 | Doen, Hobby's

Bij de Senioren Computerclub Koningshof kennen we geen “domme” vraag.

Vragen helpen juist om iets beter te begrijpen. Daarom geven wij, de Senioren Computerclub Koningshof (SCK), workshops over verschillende onderwerpen, op verschillende digitale niveaus waarbij het “praktische” voorop staat. Na zo’n presentatie is er gelegenheid om met de verschillende docenten de workshops nader te bespreken.

De workshops worden in de Koningshof gegeven. Leden kunnen gratis deelnemen aan de workshops. Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd, op deze middag staat de secretaris van de vereniging je graag te woord. Iedereen boven de 50 jaar kan lid worden, de contributie bedraagt € 20 per kwartaal. Alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk. Ook de inloop op dinsdagmiddag waar computerproblemen opgelost kunnen worden.

Zoals iedere vereniging kan de SCK ook vrijwilligers gebruiken, we zoeken mensen die het leuk vinden om een workshop op digitaal gebied te geven. Interesse? Neem dan contact op.

Is SCK ook iets voor jou?

SCK

Meer informatie

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wat je ook doet, doe het met passie!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *