Vier het leven!

door | 6 augustus 2022 | Eropuit

Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en speciaal voor 65+ers die in Maassluis wonen, nog graag uitgaan maar dat liever niet alleen doen of die behoefte hebben aan een ondersteunende arm, heeft Vier het Leven samen met Theater Koningshof in Maassluis een bescheiden, maar gevarieerd cultureel aanbod samengesteld.

Vier het Leven is een landelijke goede doelen organisatie, die met behulp van 1.600 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt.

Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of het vervoer kan een struikelblok zijn. Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat je zorgeloos kunt genieten; het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger!

Het programma vanaf september is bekend en er is volop prachtig aanbod. We gaan naar o.a. Freek de Jonge, de John Denver Tribute Band én The Golden Oldies en dat allemaal in het gezellige Theater Koningshof in Maassluis!

In de regio Westland heeft Vier het Leven een geweldig team enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan. Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt maximaal drie gasten thuis op, biedt waar nodig een ondersteunende arm en houdt je ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drink je gezellig samen een drankje.  

Woont je in Maassluis? Dan nodigen we je van harte uit om met ons mee uit te gaan!

Je (65+) kunt je geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. Dan krijg je alle informatie over bijvoorbeeld de kosten van de uitjes en het programma thuisgestuurd.

Vier het leven

Kijk hier voor meer informatie of meld je aan via het landelijke telefoonnummer

035-5245156

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *