🥂 Op je gezondheid

door | 29 augustus 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Of gezondheid als je niest. We wensen elkaar vaak gezondheid toe. Zo ook bij Fief. Want gezondheid gun je iedereen! Daarom staat september in het teken gezond zijn en blijven.

Proosten in het zonnetje. Genietend van een lekker glaasje rode wijn, goed om te ontspannen en het verlaagt je bloeddruk. Wijn zonder alcohol is tegenwoordig zijn alcoholvrije drankjes een trend. Probeer het eens.

Bij gezondheid denk je helaas snel aan allerlei aandoeningen. Ook onze redactie heeft hiermee te maken en delen hun ervaringen. Natuurlijk is gezondheid veel breder, daarom komen ook onderwerpen zoals gezonde voeding en bewegen aan bod.

En niets is natuurlijk zo belangrijk als “gezond in je koppie” zitten! Wat ons hierbij helpt is goed zorgen voor de buitenkant. Je voelt je toch vele malen beter als je een bezoekje gebracht hebt aan de kapper en je nagels weer strak in de lak zitten! In de beautyweek besteden we hier volop aandacht aan.

Er wordt vaak aangenomen dat dit alleen  voor de dames geldt… Maar de heren voelen zich toch ook lekkerder als hun haren weer netjes geknipt zijn? Of de voetjes weer lekkerder lopen als de pedicure hun behandeld heeft? Onze redactie heeft hier genoeg ervaring mee en schrijven dan ook graag over de pedicure, gezichtsverzorging en hoe je goed voor je eigen lijf kunt zorgen.

Take care of your body, it’s the only place you have to live in.

 Na een warme maand vol techniek biedt september een afwisselende verkoeling aan artikelen  Wij proosten hier dan ook graag op met een extra glaasje water! Want net als de plantjes kunnen ook wij wat extra vocht goed gebruiken.

 

PS: we zitten nu nog in de hitte, maar we gaan deze maand toch echt de herfst in wink

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *