Beweeg in MVS

door | 9 september 2022 | Doen, Sporten

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar wat als je wilt bewegen maar nog geen idee hebt welke sport je leuk vindt. Kijk dan eens bij je eigen gemeente.

Bewegen is goed voor je hart, lijf en geest. Door dagelijks te bewegen blijf je Fief. Je kunt beginnen met dagelijks een wandeling maken. Of ga lekker de natuur in, op de fiets of met de benenwagen.

Soms is het lastig om te bewegen bijvoorbeeld omdat je lichamelijke ongemakken ondervindt of je niet goed weet wat je wilt doen. Of misschien wil je niet alleen bewegen en zoek je een groep. Dan is het fijn om hier bij geholpen te worden.

De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam bieden hulp!

Daarnaast vind je op https://gezondoudwordeninvlaardingen.nl/beweegaanbod een compleet overzicht van allerlei sport of beweeg activiteiten van zwemmen tot denksport.

Heb je weinig ervaring met bewegen, wil je na lange tijd weer bewegen of weet je niet welke activiteit bij je past? Kijk dan eens op www.stichtingvib.nl/laagdrempelig

Woon je in Schiedam dan kun je terecht op https://lekkerbezigschiedam.nl/informatie/senioren/ Je kunt zelf op zoek gaan op de site. Er is genoeg te zien of neem contact op met een van de beweegcoaches. Voor de agenda vol activiteiten kun je een kijkje nemen op https://lekkerbezigschiedam.nl/agenda/

Daarnaast organiseert Lekker bezig regelmatig Fittesten voor 55 plussers. Fijn om te weten hoe je ervoor staat. https://lekkerbezigschiedam.nl/fittesten-55-plussers/

En voor Maassluis kun je kijken op www.kiesvoorsportmaassluis.nl Onder de categorie sportaanbieders kun je bijvoorbeeld kiezen voor 65+. Hier vind je een breed aanbod van sporten van badminton, duiken, dammen en toerfietsen. En onlangs heb je nog kunnen lezen hoe leuk Light hockey is. Ook in Maassluis is er een beweegcoach voor ondersteuning.

Kortom, beweeg!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *