Het thuis gevoel

door | 3 oktober 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Oktober is onze woonmaand!  Niets is zo fijn om je thuis terug te trekken met deze regen, zeker als je huis “je past”. Hoe kun je ervoor zorgen dat je huis je thuis kan blijven, op elke leeftijd.

Thuis de drukke buien buiten, daar zit ik nu niet mee. Ik ga gewoon naar binnen, bij mezelf op de thee.   (tekst van atelier Sukha)

Fief gaat deze maand bij een aantal mensen op de thee om te kijken hoe ze wonen. Sommige wonen heel bijzonder. En anderen wonen bijzonder met elkaar. Verder geven we allerlei tips om je woning zelf aan te passen en kijken naar wat er belangrijk is in je omgeving. En stel dat je woning niet meer bij je past, hoe ga je op zoek naar een andere woning. Een andere kijk op wonen!

De maand van de ontmoeting in Maassluis is zaterdag van start gegaan. Er worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd die je kunt vinden op Samenzijnwemaassluis.  

Ook Fief doet mee. We zijn met veel plezier de Fief bingo op maandag 10 oktober aan het voorbereiden. Met Sjonnie en Anita wordt het een gezellige bende. Heb je zin in een gezellige middag samen zijn, met leuke prijsjes? Geef je dan nog snel op! Mail naar info@fief.nl

Op zaterdag 15 oktober staan we met een kraam op de Open dag van Maassluis. Dus wil je meer weten over Fief of Rogplus, kom even langs.

Verder gaat Fief een beetje veranderen, vanaf oktober schrijven wij 5 dagen per week en op zaterdag ontvang je de nieuwsbrief met een overzicht van de afgelopen week.  Ben je niet geabonneerd, schrijf je dan vooral in. Zo ben je altijd op de hoogte.

Nou genoeg om naar uit te kijken, lekker op de bank met Fief op de tablet genietend van warme thee.

Thuis is geen plek maar een gevoel!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *