Creativiteit in je werk

door | 14 oktober 2022 | Fiefjes, Verhalen

Eind 2019 vroeg mijn moeder Tanja of ik wilde meedenken met een concept genaamd ‘Fief’. Van het meedenken rolde ik al snel door in het ontwerpen en bouwen van de site. Nu, drie jaar later, heb ik besloten hiermee te stoppen. Best een lastige beslissing!

Zoals iedereen weet stormde begin 2020 corona ons leven in. Ik woonde (nog net) thuis en had naast mijn werk niet bepaald veel te doen tijdens de lockdown(s). Zodra we ’s avonds met elkaar aan tafel zaten, viel daarom al snel het onderwerp op Fief. Mijn vriendin en vader konden er gek van worden maar het was voor mijn moeder en mij een feestje om zo met elkaar samen te kunnen werken.

Dit was één van de eerste ‘schetsen’ die we maakten. Een hoop elementen zie je vandaag nog steeds terug op Fief.

Toen Fief groen licht kreeg en een realiteit mocht worden, twijfelde ik er dan ook niet aan om 1 dag in de week mee te helpen met de techniek en het ontwerp. Zo heb ik de huisstijl ontworpen en de website die je nu bekijkt opgebouwd. Iets waar ik nog steeds erg trots op ben!

Een groot deel van mijn werk zat ook in het meedenken met Tanja, Sonja en Sandra over de volgende stappen die Fief kon nemen. Zo vergeet ik nooit meer de eerste Fief Fietsdag waar meer dan 200 lezers aan deelnamen! Natuurlijk zie ik het aantal lezers als een getalletje op mijn scherm. Maar wanneer je er velen in het echt ontmoet en spreekt, realiseer ik mij weer hoeveel ik van mijn werk hou.

Nu ik ga stoppen met Fief, ben ik niet meteen uit beeld. Zeker niet wanneer je bedenkt dat ik iedere vrijdagavond bij mijn ouders aan de keukentafel zit. Dan gaat het toch altijd toch (eventjes) over Fief. En wie weet, ontstaat er in de toekomst wel weer een nieuw idee…

Tot ooit!

Laat een reactie achter

4 reactie(s)
Naast mijn baan als adviseur voor allerlei digitale oplossingen, was ik verantwoordelijk voor de techniek achter Fief. Soms schrijf ik ook een artikel, over bijvoorbeeld technische handigheidjes.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

4 Reacties

  1. Jose

    Geweldig gedaan Quinten en heel bijzonder dat ik ook twee jaar met jou en Tanja heb mogen samenwerken. We zullen nog veel over Fief praten. Veel succes!

    Antwoord
  2. Ruud van der Pol

    Dankjewel Quinten, voor je werk voor Fief en voor de fijne (tech) gesprekken die we hadden

    Antwoord
  3. Sonja

    Dank je wel Quinten, het was super om met jou te mogen werken. Je hebt mooie dingen voor Fief gebouwd. Tot ziens

    Antwoord
  4. Tanja Ooms

    Het was een cadeautje om samen met jou aan Fief te werken!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *