Seniorentab, eenvoudig online.

door | 28 november 2022 | Thuis, Wonen

Een mobiele telefoon of tablet kan lastig zijn om te gebruiken. Gelukkig zijn er apparaten die wel overzichtelijk zijn en makkelijk te bedienen.

Speciaal voor diegene die minder goed  om kunnen gaan met de huidige smartphones en tablets is er SeniorenTAB. Telefoons en tablets die eenvoudig en makkelijk te gebruiken zijn.  Deze zorgen ervoor dat iedereen op een slimme manier kan beeldbellen, het internet op kan gaan en zo digitaal vaardiger worden.

Het komt steeds vaker voor dat de informatie op websites en via apps moet worden opgezocht. Dan is het vervelend als je dat niet kan of de tekst niet groot genoeg is. Ook wil je familie je graag hun foto’s en video’s laten zien.

De ervaringen van de vele gebruikers laten zien dat het een fijne aanvulling is om langer thuis te kunnen wonen zonder dat je het contact met familie, vrienden en mantelzorgers mist.

Henk vertelde “Handig online contact met mijn ouders”, Yvonne “had nooit gedacht dat ze dit ook zou kunnen” en Judith gaf aan dat ze “heel blij is dat ze kan zien wat de kleinkinderen dagelijks meemaken”

SeniorenTAB biedt nog meer. Je kan het nieuws lezen, het weer bekijken, spelletjes spelen, TV kijken, via whatsapp berichten sturen, bellen en beeldbellen.

  • De smartphone wordt vooral gebruikt om te bellen en te internetten en is makkelijk mee te nemen als je onderweg gaat.
  • De tablet heeft een groter scherm en wordt meestal in huis gebruikt om online informatie op te zoeken, afspraken te maken en spelletjes te spelen.
  • En onze unieke telefoon tablet combi wordt veel gebruikt ter ondersteuning bij dementie en Alzheimer.

Bij ieder apparaat heb je een jaar lang ondersteuning van onze ervaren en geduldige helpdesk. Ook voor je vragen en informatie over onze apparaten. En altijd, na aanschaf,  30 dagen proberen of het echt bij je past. Bel ons voor al je vragen, bezoek onze websites of kom langs in Den Haag.

Zorgeloos mobiele apparaten gebruiken voor iedereen!

Senioren Smartphone

Kijk hier voor meer informatie of bel naar 070-3085504

Senioren tablets

Meer informatie over de tablets.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
De handige mantelzorg / ouderenzorg communicatie en digitale zelfredzaamheid tablets en smartphones. Het team van SeniorenTAB staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met het werken met onze unieke producten.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *