Kerstversiering in huis

door | 15 december 2022 | Fiefjes, Tips

Advies door
Rogplus

Ieder jaar weer vind ik het een hele uitdaging om het huis in kerstsfeer krijgen. Hoe versier je nou zo’n kerstboom zo leuk mogelijk? En wat is de laatste trend op het gebied van kerstversiering?

De een pakt groot uit en neemt het hele huis mee. De ander houdt het alleen bij het versieren van een kerstboom en hier en daar wat kaarsjes neer zetten. Wat doe jij?
De kersttrends voor 2022 zijn of minimalistisch of heel erg kitscherig.

Ook dit jaar zien we veel natuurlijke elementen terugkomen in de kerstversieringen. Denk bijvoorbeeld aan jute, rotan en hout materialen.

Bij de kitsch trend zie je veel kleuren met bling in de vorm van allerlei dagelijkse gebruiksvoorwerpen terug. Denk hierbij aan gebakjes, fruit, keukenapparatuur en andere bevredigende atributen wink.

 

Voordat je begint met het versieren van de kerstboom, wist je dat er een volgorde is? Je begint altijd eerst met de lampjes. Het lukt eigenlijk niet om deze nog mooi in de boom te hangen als er al ballen en andere kerstversiering in hangt. Na de lampjes hang je de slingers erin om de kale plekken in de boom te verdoezelen. Als je hem minimalistisch houdt, dan zou je een slinger van jute kunnen gebruiken om je kerstboom die natuurlijke look te geven. Na de slingers hang je de ballen erin. Dat kan van natuurlijk materiaal zijn zoals hout of een natuurlijke kleur bal zoals crème, wit of misschien toch wat goud.

Google vooral om leuke inspiratie op te doen of bezoek gezellig een kerstmarkt.

Het Dickens Festijn is een feest en kerstmarkt in gezellige historische sfeer en gratis toegankelijk op zaterdag 17 december 2022 van 10.00 tot 18.00 uur in Schiedam Centrum. Of bekijk onderstaand filmpje, dit is een klein stukje uit RTL Boulevard over de laatste kersttrends.

Heb je al inspiratie opgedaan of heb je nog tips voor ons? Laat het ons weten in een reactie…

Rest mij nog je fijne dagen te wensen!

RTL Boulevard

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Al 12,5 jaar werk ik als WMO consulente. Het persoonlijke contact met cliënten en het samen zoeken naar een passende oplossing voor hun vragen, vind ik het leukste om te doen. Thuis zoek ik mijn ontspanning in tennis en leuke dingen doen met mijn gezin.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...