Dag oud, hallo nieuw!

door | 2 januari 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Doe iets moois, denk iets leuks, zeg iets liefs,
Dan heeft iedere dag in 2023 iets positiefs.

Wij van Fief wensen je een gelukkig nieuwjaar vol inspiratie, liefde en geluk. Op naar de toekomst!

Ook bij Fief kijken we uit naar het nieuwejaar. De eerste redactievergadering komt er alweer aan, leuke plannen worden gemaakt en nieuwe ideeën bruisen. Komt er dit jaar weer een Fief fietsdag en gaan we nog aan de wandel? Natuurlijk zorgen we er allereerst voor dat er dagelijks nieuwe artikelen gepubliceerd worden.

Maar eerst nog even terug naar het oude jaar. In deze laatste week hebben we de prijswinnaars van de Winterpuzzel blij gemaakt met hun lekkere cadeautjes. Er is wat af gepuzzeld door iedereen. In het voorjaar komt er zeker een nieuwe aan!

De redactie is al druk in de weer met de maand januari waarin we aan de slag gaan met de toekomst. Maar toekomst wat versta jij eronder? Is dit morgen of over een maand, maak jij plannen voor het nieuwe jaar of juist niet?

De meningen van onze redactie liepen uiteen en gelukkig maar want niemand is hetzelfde. En juist deze verschillende meningen, ideeën en tips zie je terug in de artikelen van onze eigen redactie. Ook de planning voor deze maand staat gewoon weer bommetje vol. Zo wordt er geschreven over voeding, bewegen en vrijwilligerswerk. En Jan bedacht een Nabuurstraat!? Wat dat is, lees je later.

We hebben een nieuwe schrijfster Monique, een vitality coach. We zijn heel blij dat het Fief team weer uitgebreid wordt.  Zo wordt ons dienblad vol ideeën, verhalen, ervaringen, gevoelens en tips alleen maar voller. Kies zelf wat bij je past om op eigenwijze ouder  te worden.

                                                     “Wacht niet op een goede dag, maak er zelf één!”

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    Wat leuk gedaan, de prijswinnaars met behulp van een rad.
    Heel leuk begin van 2023 en prijswinnaars: gefeliciteerd!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *